Carnet d’estudiant

Ens complau aquest curs 2018-2019 oferir-vos el carnet de l’estudiant en una nova versió. Si us plau cliqueu aquí per obtenir-lo. Recordeu que l’heu de complimentar amb les vostres dades i portar-lo al Centre per tal que us hi puguin posar el segell, moltes gràcies.

Si voleu escriure a sobre amb el vostre ordinador les vostres dades al carnet, recordeu que quan sigueu a dintre heu de clicar a dalt a la dreta a la pestanya on posa ‘obre amb un altre visor’ i se us obrirà amb PDF i podreu escriure vosaltres mateixos a sobre del carnet d’estudiant.


Biblioteca

El Departament d’Ensenyament no disposa de personal específic d’atenció a biblioteques per a EOI. En el cas de l’EOI Guinardó, escola de nova creació al 2011, les funcions de biblioteca i sala d’estudi es poden portar a terme a la biblioteca pública de l’edifici contigu a l’escola: Biblioteca Guinardó – Mercé Rodoreda (C Camèlies, 76).


Grups de conversa

En resposta a la demanda, oferim el següent nou grup de conversa: FRANCÈS A2 dijous 18:30-19:30

Només calen uns quants alumnes més per obrir el grup. Omple el formulari que trobaràs a la informació dels Grups de Conversa.

La resta d'opcions segueixen actives. Si heu omplert el formulari, us avisarem només quan arribem al mínim d'alumnes per muntar el grup.

Grups de conversa EOI Guinardó (alemany, anglès i francès)

Aquest curs 2018-19, la nostra escola vol oferir grups de conversa en alemany, anglès i francès per donar un servei força demandat tant pels alumnes d’aquesta escola com per altres persones interessades per posar en pràctica i mantenir els seus coneixements de llengua estrangera (cal haver complert els 16 anys o fer-los l’any natural en què s’efectua la inscripció). Els Grups de conversa no són classes, sinó que són tallers, aprovats pel Consell Escolar que la nostra EOI ofereix de forma complementària.

Objectiu dels grups de conversa

L’objectiu d’aquests grups de conversa és donar la possibilitat als alumnes de treballar l’expressió oral de manera més intensiva i millorar la competència comunicativa.

Hi ha algun grup de conversa que em pugui interessar?

En aquest qüestionari trobaràs la nostra oferta per al primer quadrimestre (l’oferta pot variar el segon quadrimestre). Abans d’omplir el qüestionari, llegeix la resta de la informació en aquesta pàgina. Aleshores, fes click aquí si hi estàs interessat.

Inscripció i documents imprescindibles per a la matrícula

A l’octubre/ novembre 2018 podreu fer la inscripció de manera presencial o mitjançant un formulari online que encara no està disponible.

  • Fotocòpia del DNI, NIE o Passaport (nous alumnes)

Preu i pagament

El preu de la inscripció per a cada grup de conversa de 15 hores (15 sessions) serà:

  • 45 € alumnes oficials de l'EOI Guinardó
  • 65 € alumnes externs

Professor/a de conversa

El professor/a proposarà temes i conduirà la conversa fent que tothom hi participi. En cas de no haver sessió de conversa, el professor serà el responsable d’avisar els alumnes i comunicarà la forma de recuperar la sessió.

L’escola es reserva el dret d’anul•lar un grup si no s’arriba al mínim d’alumnes establert. El mínim d’alumnes per grup serà de 14 i el màxim serà de 18. L’assistència als grups de conversa no dóna dret a cap certificat.

Només es retornarà l’import de la matrícula en cas que l’escola hagi d’anul•lar un grup.

Criteris de priorització

  1. Alumnes oficials de l’EOI Guinardó, per ordre de sol·licitud en el formulari
  2. Alumnat de fora del centre, per ordre de sol·licitud en el formulari

En cas de no obtenir plaça aquest quadrimestre, quedareu en llista d’espera per al segon quadrimestre, sempre i quan es puguin formar nous grups de conversa.


Activitats culturals

L’escola ofereix activitats culturals dins de l’horari lectiu, de vegades per a una combinació diferents nivells i llengües o pel mateix grup-classe. El vostre professor us informarà de quan hi ha una d’aquestes activitats durant l’any.