Carnet d’estudiant

Ens complau aquest curs 2018-2019 oferir-vos el carnet de l’estudiant en una nova versió. Si us plau cliqueu aquí per obtenir-lo. Recordeu que l’heu de complimentar amb les vostres dades i portar-lo al Centre per tal que us hi puguin posar el segell, moltes gràcies.

Si voleu escriure a sobre amb el vostre ordinador les vostres dades al carnet, recordeu que quan sigueu a dintre heu de clicar a dalt a la dreta a la pestanya on posa ‘obre amb un altre visor’ i se us obrirà amb PDF i podreu escriure vosaltres mateixos a sobre del carnet d’estudiant.


Biblioteca

El Departament d’Ensenyament no disposa de personal específic d’atenció a biblioteques per a EOI. En el cas de l’EOI Guinardó, escola de nova creació al 2011, les funcions de biblioteca i sala d’estudi es poden portar a terme a la biblioteca pública de l’edifici contigu a l’escola: Biblioteca Guinardó – Mercé Rodoreda (C Camèlies, 76).


Grups de conversa

Grups de conversa EOI Guinardó (alemany, anglès i francès) - 2n semestre

Aquest curs 2018-19, la nostra escola vol oferir grups de conversa en alemany, anglès i francès per donar un servei força demandat tant pels alumnes d’aquesta escola com per altres persones interessades per posar en pràctica i mantenir els seus coneixements de llengua estrangera (cal haver complert els 16 anys o fer-los l’any natural en què s’efectua la inscripció). Els Grups de conversa no són classes, sinó que són tallers, aprovats pel Consell Escolar que la nostra EOI ofereix de forma complementària.

Objectiu dels grups de conversa

L’objectiu d’aquests grups de conversa és donar la possibilitat als alumnes de treballar l’expressió oral de manera més intensiva i millorar la competència comunicativa.

Hi ha algun grup de conversa que em pugui interessar?

En aquest qüestionari trobaràs la nostra oferta actual i que començarà a partir del proper mes de març (grups de conversa de 10 sessions). Abans d’omplir el qüestionari, llegeix la resta de la informació en aquesta pàgina. Aleshores, fes click aquí si hi estàs interessat.

Inscripció i documents imprescindibles per a la matrícula

Si heu omplert el formulari, us avisarem només quan arribem al mínim d'alumnes per muntar el grup i us donarem tota la informació necessària.

Si no ens posem en contacte amb vosaltres, és perquè la vostra sol·licitud ha quedat en llista d’espera.

Preu i pagament

El preu de la inscripció per a cada grup de conversa de 10 hores (10 sessions) serà:

  • 30 € alumnes oficials de l'EOI Guinardó
  • 45 € alumnes externs

Professor/a de conversa

El professor/a proposarà temes i conduirà la conversa fent que tothom hi participi. En cas de no haver sessió de conversa, el professor serà el responsable d’avisar els alumnes i comunicarà la forma de recuperar la sessió.

L’escola es reserva el dret d’anul•lar un grup si no s’arriba al mínim d’alumnes establert. El mínim d’alumnes per grup serà de 14 i el màxim serà de 18. L’assistència als grups de conversa no dóna dret a cap certificat.

Només es retornarà l’import de la matrícula en cas que l’escola hagi d’anul•lar un grup.

Criteris de priorització

  1. Alumnes oficials de l’EOI Guinardó, per ordre de sol·licitud en el formulari
  2. Alumnat de fora del centre, per ordre de sol·licitud en el formulari

NOTA IMPORTANT: en el cas d’un grup de conversa que ja s'ha ofert el primer semestre, es prioritzarà els alumnes que no n’hagin pogut gaudir encara.

Si voleu practicar una llengua estrangera també podeu apuntar-vos a un grup de conversa o intercanvi lingüístic de la xarxa de les biblioteques de l’Ajuntament de Barcelona. Feu click AQUÍ per a més informació.

Per cercar intercanvis lingüístics, feu click AQUÍ


Activitats culturals

L’escola ofereix activitats culturals dins de l’horari lectiu, de vegades per a una combinació diferents nivells i llengües o pel mateix grup-classe. El vostre professor us informarà de quan hi ha una d’aquestes activitats durant l’any.