Carnet d’estudiant

Ens complau aquest curs 2019-2020 oferir-vos el carnet de l’estudiant en una nova versió. Si us plau cliqueu aquí per obtenir-lo. Recordeu que l’heu de complimentar amb les vostres dades i portar-lo al Centre per tal que us hi puguin posar el segell, moltes gràcies.

Si voleu escriure a sobre amb el vostre ordinador les vostres dades al carnet, recordeu que quan sigueu a dintre heu de clicar a dalt a la dreta a la pestanya on posa ‘obre amb un altre visor’ i se us obrirà amb PDF i podreu escriure vosaltres mateixos a sobre del carnet d’estudiant.


Biblioteca

El Departament d’Ensenyament no disposa de personal específic d’atenció a biblioteques per a EOI. En el cas de l’EOI Guinardó, escola de nova creació al 2011, les funcions de biblioteca i sala d’estudi es poden portar a terme a la biblioteca pública de l’edifici contigu a l’escola: Biblioteca Guinardó – Mercé Rodoreda (C Camèlies, 76).


Grups de conversa

Grups de conversa EOI Guinardó (alemany, anglès i francès) - 2n quadrimestre

Aquest curs 2019-20, la nostra escola torna a oferir grups de conversa en alemany, anglès i francès per donar un servei força demandat tant pels alumnes d’aquesta escola com per altres ciutadans interessats en posar en pràctica i mantenir els seus coneixements de llengua estrangera. Els Grups de conversa no són classes, sinó que són tallers, aprovats pel Consell Escolar que la nostra EOI ofereix de forma complementària. És requisit imprescindible haver complert els 16 anys o fer-los l'any natural en què s'efectua la inscripció.

Objectiu dels grups de conversa

L’objectiu d’aquests grups de conversa és donar la possibilitat als alumnes de treballar l’expressió oral de manera més intensiva i millorar la competència comunicativa.

Hi ha algun grup de conversa que em pugui interessar?

En aquest qüestionari trobareu la nostra oferta per al segon quadrimestre que es concretarà segons la demanda (els grups poden començar els mesos de febrer i març). Abans d’omplir el qüestionari, llegiu la resta de la informació en aquesta pàgina.

Feu click aquí si hi esteu interessats.

Inscripció i documents imprescindibles per a la matrícula

Feu la inscripció mitjançant el formulari online. Si el grup al que us heu matriculat s'obre, rebreu un mail amb indicacions de quan podeu passar per administració a fer efectiva la matrícula. En cas de que el vostre grup no s'obri també rebreu un correu comunicant-vos que el grup no s'obre, sempre en funció de la demanda.

En cas de ser nous alumnes a l'escola haureu de portar fotocòpia del DNI, NIE o Passaport i un certtificat acreditant el nivell. En el cas de no tenir-lo se us convocarà a una petita prova oral.

Preu i pagament

El preu de la inscripció per a cada grup de conversa de 10 sessions (1.15 minuts / sessió) serà:

  • 39 € alumnes oficials de l'EOI Guinardó
  • 50 € alumnes externs

El pagament el podreu fer a administració amb targeta de crèdit, un cop rebeu un mail indicant-vos que el vostre grup s'obre.

Professor/a de conversa

El professor/a proposarà temes i conduirà la conversa fent que tothom hi participi. En cas de no haver sessió de conversa, el professor serà el responsable d’avisar els alumnes i comunicarà la forma de recuperar la sessió.

L’escola es reserva el dret d’anul•lar un grup si no s’arriba al mínim d’alumnes establert. El mínim d’alumnes per grup serà de 10 i el màxim serà de 15. L’assistència als grups de conversa no dóna dret a cap certificat.

Criteris de priorització

  1. Alumnes oficials de l’EOI Guinardó ja inscrits en un grup de conversa.
  2. Alumnes oficials de l’EOI Guinardó, per ordre de sol·licitud en el formulari.
  3. Alumnat de fora del centre, per ordre de sol·licitud en el formulari. Si no ets alumne de l'escola caldrà que et fem una ràpida prova de nivell per situar-te al grup adient, a no ser que tinguis un certificat acreditatiu.

Si voleu practicar una llengua estrangera també podeu apuntar-vos a un grup de conversa o intercanvi lingüístic de la xarxa de les biblioteques de l’Ajuntament de Barcelona. Feu click AQUÍ per a més informació.

Per cercar intercanvis lingüístics, feu click AQUÍ


Activitats culturals

L’escola ofereix activitats culturals dins de l’horari lectiu, de vegades per a una combinació diferents nivells i llengües o pel mateix grup-classe. El vostre professor us informarà de quan hi ha una d’aquestes activitats durant l’any.