Novetat per consultar notes i fer la preinscripció i matrícula

Recordeu que l’aplicatiu on consulteu les notes i a on fareu la matrícula (antics alumnes) us demanarà la vostra contrasenya que és provisionalment el vostre DNI sense lletra ni punts. Tot seguit se us obrirà una altra pantalla on haureu d’introduir una nova contrasenya personal que haureu de validar en el missatge que rebreu a l’adreça electrònica que teniu informada i que apareix més avall. Recordeu seguir les instruccions d’usuari com indiquem en aquesta pàgina: poseu guions, no barres a la vostra data de naixement.

Per els que us vulgueu inscriure com a nou alumne a la nostra escola, si us plau, aneu a l’apartat Preinscripció i matrícula

Aquest curs haureu de consultar les notes d’una manera diferent, si us plau, seguiu els passos com s’indiquen, clicant AQUÍ


Preinscripció, matrícula i horaris 2018-2019

NOVA INFORMACIÓ ACTUALITZADA PREINSCRIPCIÓ, MATRÍCULA PEL CURS 2018-2019

Horaris definitius i aules provisionals pel curs 2018-2019: Cliqueu AQUÍ

MOLT IMPORTANT:

Recordeu que l’aplicatiu on consulteu les notes us demanarà la vostra contrasenya que és provisionalment el vostre DNI sense lletra ni punts. Tot seguit se us obrirà una altra pantalla on haureu d’introduir una nova contrasenya personal que haureu de validar en el missatge que rebreu a l’adreça electrònica que teniu informada i que apareix més avall. Recordeu seguir les instruccions d’usuari com indiquem en aquesta pàgina: poseu guions, no barres a la vostra data de naixement.

Cliqueu AQUÍ per obtenir una informació clara i detallada per la preinscripció i matrícula de les persones que us vulgueu matricular per primera vegada a la nostra Escola Oficial d’Idiomes pel curs 2018-2019.

MATRÍCULA CURS 2018-2019

Antics alumnes:

La matrícula dels antics alumnes tindrà lloc a començaments de juliol. Cliqueu AQUÍ per a més informació.

Per matricular-vos cliqueu AQUÍ

Antics alumnes (PIA):

La matrícula dels antics alumnes PIA tindrà lloc a començaments de juliol. Cliqueu AQUÍ per a mes informació.

Per matricular-vos cliqueu AQUÍ

Nous alumnes (PIA):

Heu de fer la vostra sol·licitud al Departament d’Ensenyament. Cliqueu AQUÍ per més informació

Nous alumnes (tots els nivells menys C1):

Preinscripció online, prèvia a la matrícula, dels dies 3 al 6 de setembre: AQUÍ

Nous alumnes NIVELL C1:

Per matricular-vos cliqueu AQUÍ


Curs C1 d'Anglès

Seguiu les instruccions i el calendari de la pàgina de la Generalitat pel que fa a tot el procés de preinscripció i matrícula: cliqueu AQUÍ

Clicant AQUÍ teniu informació resumida sobre el nivell C1 pel curs 2018-2019.


Proves lliures per a l’obtenció de títols i certificats

El Departament d’Ensenyament convoca periòdicament proves lliures per a l’obtenció de títols i certificats, mitjançant les quals se certifica la superació d’uns estudis determinats.

Us adjuntem informació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Si us plau cliqueu AQUÍ sobre l’enllaç.

Certificat de nivell intermedi:

Data a determinar.

Certificat de nivell avançat:

Data a determinar.